Hoppa till huvudinnehållet

Informationsträff med Kriminalvården

Jobba som kriminalvårdare, kock eller produktionsledare? Kanske som lärare, sjuksköterska eller något helt annat? Det finns ca 70 olika yrken inom Kriminalvården, och de kommer behöva rekrytera upp mot 2500 tillsvidareanställda varje år. Välkommen till 30 minuter information om hur det är att arbeta inom Kriminalvården.

Börjar: 24 mars 2023 kl. 13.30

Slutar: 24 mars 2023 kl. 14.00

Plats: Omställningsfondens kontor, Kronhusgatan 11

Ort: Göteborg eller digitalt

Den 24 mars informerar Omställningsfonden och Kriminalvården om hur är det att arbeta inom Kriminalvården, om olika yrkesroller, de förmåner som följer med anställningen och var i Sverige som arbetsplatserna finns. Vi berättar också om rekryteringsprocessen och om den betalda kriminalvårdsutbildningen. Självklart kommer det även finnas utrymme att ställa frågor (på plats eller via chatt för dig som deltar på distans).

  • Var?
    Omställningsfondens kontor, Kronhusgatan 11, Göteborg eller digitalt via Teams.
    Länk kommer skickas ut efter din anmälan.

  • När?
    24 mars kl.13.30-14.00 (14-14.30 frågestund på plats eller via chatt).
    Vi bjuder på kaffe & fika från kl.13.00!


Intresserad? Anmäl dig till lars.edmar@omstallningsfonden.se senast 21 mars. Ange om du vill delta digitalt så skickar vi en teams-länk.

Välkommen!

Kriminalvården logotyp
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och jobbar för att samhället ska bli säkrare och tryggare. Hos oss är du med och bidrar till vårt viktiga samhällsuppdrag tillsammans med kunniga kollegor. Välkommen till Kriminalvården du också!