Hoppa till huvudinnehållet

Rekryteringsträff tillsammans med Kriminalvården och Randstad - se sändningen i efterhand

Den 15 mars höll vi en digital rekryteringsträff i Göteborg för medarbetare som står inför att söka nytt jobb. Missade du livesändningen? Nu kan du se den i efterhand!


Eventet arrangerade vi tillsammans med omställningsorganisationerna Trygghetsrådet TRS, Trygghetsstiftelsen, Omstella och CIKO och det blev en riktigt givande dag. 

Vi bjöd in Kriminalvården och Ranstad bemannings- och rekryteringsföretag som berättade om vilka yrkesroller de eftersöker, förmåner som följer med anställningen och var i Sverige som arbetsplatserna finns. Visste du att det finns ca 70 olika yrken inom kriminalvården och att de kommer behöva rekrytera upp mot 2500 tillsvidareanställda varje år?

Eventet livesändes men vi hade också några deltagare på plats. Bland annat en medarbetare som Omställningsfonden har stöttat vidare mot nytt jobb, Robert Gustavsson, som faktiskt redan har påbörjat sin anställning på Kriminalvården i Borås. Grattis till Robert och till Kriminalvården!

Det var också ett härligt gäng kollegor på plats både från Omställningsfonden och från övriga omställningsorganisationer. Vår omställningsrådgivare Johnny Birgersson satt bakom spakarna och skötte tekniken med bravur. Lars Edmar, jobbsökarrådgivare på Omställningsfonden tillsammans med Florin Dinu från Trygghetsstiftelsen modererade eventet.

Nu ser vi fram emot att få träffa fler arbetsgivare och öppna upp för fler goda samarbeten med våra kompisorganisationer!

Publicerad 12 april 2024