Hoppa till huvudinnehållet

Eva Wikström ny vd

Styrelsen i Omställningsfonden har utsett Eva Wikström till ny vd. Eva Wikström tillträder den 16 september och ersätter Lars Hallberg som går i pension efter åtta framgångsrika år.

– Vi är mycket nöjda att ha rekryterat Eva Wikström som ny vd för Omställningsfonden säger styrelseordförande Joakim Larsson. Eva Wikström har drivkraft och ett stort engagemang för verksamheten och kommer tillsammans med medarbetarna att utveckla Omställningsfonden ytterligare.


Eva Wikström har varit HR-direktör i Region Uppsala sedan 2013 och var dessförinnan förhandlingschef i Landstinget i Uppsala län. Eva Wikström är i grunden jurist och har tidigare arbetat som arbetsrättsjurist och förhandlare i såväl arbetsgivarorganisation som fackförbund.

– Jag är hedrad och stolt över att få tillträda tjänsten som vd för Omställningsfonden och leda en organisation som har ett så stort samhällsnyttigt uppdrag, säger Eva Wikström. Omställning och kompetensförsörjning ligger mig varmt om hjärtat och jag ser fram emot att tillsammans med Omställningsfondens medarbetare och parter ta nästa steg i organisationens utveckling.

För mer information:
Joakim Larsson, ordförande Omställningsfonden, 070 355 81 82
Eva Wikström, tillträdande vd för Omställningsfonden, 070 611 02 99

Publicerad 09 mars 2020 Pressmeddelande

Fler nyheter

Presskontakt

Anette Nordenfelt

Kommunikationschef